Εγγραφείτε στην λίστα μας.

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε προσφορές και ενημερώσεις της εταιρείας μας.
Email address
Secure and Spam free...

FORGOT YOUR DETAILS?

Ελάτε να γνωρίσετε την εταιρεία μας...

Εταιρεία Vakpumps - Συνοπτική παρουσίαση

Η εταιρεία "Vakpumps" είναι μία κατασκευαστική και εμπορική εταιρεία αντλιών κάθε είδους ρευστού όπως αντλίες νερού, πετρελαίου, υγραερίου (LPG), τρακτεραντλίες, αντλίες γεωτρυπάνου για μπετονίτη, αντλίες κενού κλπ.

Η εταιρία "VAKPUMPS" ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ με την πολύχρονη πείρα της από το 1960 στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και κατασκευής αντλιών, είναι σε θέση να προσφέρει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και μεγάλης αξιοπιστίας, που ανταποκρίνεται τέλεια στις συνεχώς αναπτυσσόμενες απαιτήσεις των πελατών καθώς και να σας συμβουλέψει για την δημιουργία μιας σωστής εγκατάστασης έτσι ώστε να μπορεί η αντλία σας να αποδίδει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα.

Η εταιρεία Χρήστος Βακαλόπουλος & Σια ΟΕ είναι η συνέχιση του εργοστασίου που ίδρυσε το 1965 ο Ευάγγελος Χρ. Βακαλόπουλος.

Από την αρχή της ιδρύσεώς της εδραιώθηκε σχεδόν άμεσα στον χώρο κατασκευής αντλιών για γεωργική χρήση και ήταν ένας από τους πρωτοπόρους στην κατασκευή αντλιών και ηλεκτροκινητήρων.

Με τις μελέτες και τα σχέδια του επάνω στις αντλίες έβαλε γερά τα θεμέλια και εδραιώθηκε στον χώρο των αντλιών, διατηρώντας μέχρι σήμερα το όνομα ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ μέσα στην Ελληνική αγορά ως συνώνυμο ποιότητας και αξιοπιστίας. Το πέρασμα των χρόνων και οι διαφορετικές ανάγκες τις αγοράς τον ώθησαν να κατασκευάσει και άλλων ειδών αντλίες όπως οι γραναζωτές και οι αντλίες καυσίμων με τις οποίες σήμερα επάξια ανταγωνιζόμαστε Ευρωπαίους κατασκευαστές.

Το 1994 μεταβιβάστηκε η εταιρεία στους Υιούς του ιδρυτή Ευάγγελου Βακαλόπουλου με την επωνυμία Αφοι Βακαλόπουλοι ΟΕ οι οποίοι συνέχισαν την παράδοση μέχρι το 2009 όπου και χώρισαν ακολουθώντας ο καθένας τον δικό του επαγγελματικό δρόμο.

Στάδια

  • Έρευνα
  • Ανάπτυξη
  • Εφαρμογή
  • Υποστήριξη

Συστατικό επιτυχίας

 

Σήμερα ο Χρήστος Βακαλόπουλος υπό την επωνυμία “VAKPUMPS” συνεχίζει την κατασκευή και επισκευή αντλιών με τα ίδια σχέδια, μοδέλα και προϊόντα, παρέχοντας ένα ισάξιο προϊόν αξιόπιστο και επώνυμο διατηρώντας την παράδοση και το όνομα στην Ελληνική αγορά.

Η εταιρία μας είναι στην διάθεσή σας εδώ και 55 χρόνια για να δώσει συμβουλές για την σωστή τοποθέτηση και λειτουργία των αντλιών. Το άρτια εξοπλισμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει επίσης την παραλαβή και επανατοποθέτηση, μετά από την επισκευή, οποιασδήποτε τύπου αντλίας και να σας προμηθεύσουμε ανταλλακτικά σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα σε Ελληνικά χυτήρια, η επεξεργασία τους γίνεται από Ελληνικά μηχανουργεία και συναρμολογούνται και ελέγχονται στην Ελλάδα δίνοντας έτσι στα προϊόντα μας 100% Ελληνική Προστιθέμενη Αξία.

Η εταιρεία μας εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2008 και όλα μας τα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας δύο (2) ετών.

Μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στο 2310763403 ή να στείλετε μήνυμα στο info@vakpumps.gr για οποιαδήποτε απορία έχετε και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε γύρω από την μεταφορά κάθε είδους υγρού.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και ευελπιστούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

 

Με πείρα, υπευθυνότητα, τεχνογνωσία και αποδείξεις υλοποιούμε όσα υποσχόμαστε. Mας υποστηρίζει ένα αρκετά διευρημένο δίκτυο εγκεκριμένων συνεργατών για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί. Είμαστε πάντα δίπλα σας.

Χρήστος Βακαλόπουλος

TOP
Translate »

Εγγραφείτε στην λίστα μας.

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε προσφορές και ενημερώσεις της εταιρείας μας.
Email address
Secure and Spam free...